Въпроси

1. На какво разстояние се намира е плажната ивица от хотел Пеликан, хотел Белвил и Холидей Вилидж?
Хотел Белвил - 180м. от плажа
Хотел Пеликан - 250м от плажа
Холидей Вилидж - от 200м до 500м (промо апартаментите) от плажа.
Пътят до плажа е по асфалтирани алеи заобиколени тревни площи и цветя.

2. Ако съм настанен в Белвил, Пеликан или Холидей Вилидж, мога ли да обядва в някой ресторант до плажа - да може в ресторанта на хотел Марина Бийч, който е и най-близък до плажа. На плажа е разположен и Снек-бара, свободно достъпен за всички гости на курорта

3. Кой хотел в Дюни Роял Ризорт е най-подходящ за деца? - най- добрите условия за семейства с деца до около 12 години са апартаментите построени във вилите на Холидей Вилидж. Те са  едноетажни и двуетажни вили с големи тераси или веранди ( на първите етажи) заобиколени с борова гора.

4. Курортът е с ограничени възможности за инвалиди.

5. Има ли паркинг на територията на курорта? - На разположение са четири  паркинга безплатни за гостите на комплекса


6.Има ли възможност да се резервира помещение със самостоятелна спалня? - Да има - това са апартаментите втора линия във вилите на Холидей Вилидж, Пеликан, Белвил и апартамент на първа линия в двата хотела Марина Бийч и Марина Роял Палас.

7. Мога ли да резервирам стая с изглед към морето -основно това са помещенията на двата хотела на плажа- Марина Роял Палас и хотел Марина Бийч които мат директен и директен изглед към морето, докато тези в Холидей Вилидж, Пеликан, Белвил имат частичен изглед от най- горните етажи. .

8. Кога се настаняваме и освобождаваме стаи - настаняването е след 14.00, а освобождаването е до 12.00. Има опция за ранно настаняване или късно освобождаване срещу допълнително заплащане.

9. Настанил съм се в  Дюни Роял Резорт- може ли да поканя роднини или приятели през деня - да срещу допълнително заплащане на място. Те могат да ползват услугите на комплекса.